обадете ни се: 0879 055 878,
0878 488 679
Посетете ни:гр. София, ул. Първа българска армия 11
Последвайте ни:

SGG PLANITHERM 4S

SGG PLANITHERM 4S

Мултифункционално (всесезонно) стъкло

SGG PLANITHERM 4S – Новото поколение стъклопакети представляват най-напредналите топлоизолационни решения за подобряване на енергийната ефективност и оптималното използване на слънчевата енергия. Функцията им е ВСЕСЕЗОННА– през ЗИМАТА намалява загубата на топлина генерирана в помещението, а през ЛЯТОТО намалява топлинната енергия на слънцето проникващо в дома Ви.

Предимства:

  • Топлинна изолация: намалява топлинните загуби по-ефикасно от традиционните ниско-емисийни стъкла;
  • Соларна защита: отразява до 57% от слънчевата топлина при странично приложение и около 71% (в комбинация с друго стъкло), използвани за покрив;
  • Енергийна ефективност: намалява разходите за отопление и охлаждане и пази околната среда;
  • Визуален комфорт: максимално добра светлопропускливост и максимално редуциране на ярките отблясъци;
  • Неутрален вид: добър външен вид, съответстващ на останалото остъкляване.

ПРЕДИМСТВА

ПРОЛЕТ

С SGG PLANITHERM 4S капризите на времето не са от значение. През този период на годината, стъклопакетът с всесезонно позволява повишен комфорт – термоизолацията осигурява идеална температура независимо от капризите на времето.

PLANITHERM 4S
ЛЯТО

Благодарение на функцията „соларен контрол“ SGG PLANITHERM 4S отразява два пъти повече слънчева енергия в сравнение с един нормален стъклопакет и не се нуждае от допълнителна слънчева защита. Идеална температура – комфортът и прохладата са осигурени дори и в най-горещите дни. Намалява разходите за климатизация – ограничавайки количеството слънчева енергия проникваща в помещенията, намалява нуждата от климатична инсталация. Защитава мебелите – намалява количеството UV лъчи запазвайки предметите в помещението като нови за по-дълъг период от време.

PLANITHERM 4S
ЕСЕН

С всесезонно преминаването към хладилния сезон е неусетно.Благодарение на характеристиките на SGG PLANITHERM 4S, ефектът от понижението на температурата е значително намален. Намаляване на разходите – позволява намаляването на ранните разходи свързани с отоплението на помещенията.

ЗИМА

Стъклопакетът със стъкло SGG PLANITHERM 4S предлага 3 пъти по-висока термоизолация в сравнение с обикновените стъклопакети. Топлина и удобство – намалява се загубата на топлина и се намалява студената зона в близост до прозорците. Значителни икономии – по-ефикасна термоизолация означава намален разход на енергия.

ОПИСАНИЕ

PLANITHERM 4S е изработен чрез полагането на много фин прозрачен слой материали от метален произход върху прозрачно стъкло. Това покритие е с ниска проводимост и с двойно свойство: отразява високочестотната инфрачервена радиация, характерна за топлинната енергия и същевременно отразява голяма част от слънчевата енергия.
Производството на всесезонно стъкло се осъществява във вакумни камери. Металният слой се полага едностранно чрез катодно бомбардиране.

ИКОНОМИЯ

PLANITHERM 4S ви помага да пестите енергия и през лятото и през зимата. През лятото разходите за охлаждане намаляват с най-малко 40%, а през зимата разходите за отопление намаляват наполовина, в сравнение с обикновен стъклопакет.

Saint-Gobain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ!office@np-plast.com

РАБОТНО ВРЕМЕ
Пон - Пет - 8:30 - 17.30
Съб - Нед - ЗАТВОРЕНО
АДРЕС
гр. София
ул. I-ва Българска Армия 11
CALL CENTAR
0879 055 878
0878 488 679
NP Plast © 2024 All Right Reserved
Всички изображения са илюстративни.