обадете ни се: 0879 055 878,
0878 488 679
Посетете ни:гр. София, ул. Първа българска армия 11
Последвайте ни:

Ремонтни Услуги

Вашият Комфорт е Наш Приоритет
Двуосово отваряне за pvc дограма
Подмяна на едноосов с двуосов механизъм.
Смяна на обков / Поставяне на секюрити обков
Реглаж на механизма или пълна смяна на обкова.
Смяна на стъклопакет на дограма
Смяна на стъклопакет - по-добрата енергийна ефективност и шумоизолация.
https://alfa.np-plast.com/wp-content/uploads/2023/05/dvuosno-otvarqne-5.png

Двуосово отваряне за дограма

Едноосовото (стандартно) отваряне на прозорците се извършва хоризонтално. Потребителите обаче могат да изберат двуосово, при което прозорците се отварят, както хоризонтално, така и вертикално. Главната идея, е да получите разнообразни начини за проветряване на помещенията Ви, като прецените откъде искате да влезе въздухът в тях.

Като профилирана фирма за ремонт на дограма в София, NP Plast предлага подмяна на едноосов, с двуосов механизъм. По този начин прозорците ще се отварят настрани и вертикално. Много клиенти вече се възползваха от този тип услуга, защото искаха да получат повече от един начин за експлоатация с прозорците.

В зависимост от вида на обкова, който използвате, можем да преработим стандартния начин за отваряне, като добавим двуосов механизъм. NP Plast работи с обков на един от лидерите в производството на хардуер за прозорци и врати Winkhaus GmbH, така че няма да съжалявате за избора си. Разбира се, компанията се стреми да предлага достъпни цени, за да удовлетвори всички ваши нужди, изисквания и идеи за повече уют.

Смяна на обков

Поставяне на секюрити обков

Затрудненото отваряне и затваряне на прозорците, често се дължи на амортизацията на обкова. При такъв сценарии потребителите имат вариант да изберат ремонт, който включва реглаж на механизма или пълна смяна на обкова. Ние можем да ви предложим и двете възможности, така че ако изпитвате затруднения, не се колебайте да се възползвате от нашите услуги.

Обковът е съставен от няколко части – дръжка, панти, заключващ механизъм и мартина. При редовното използване на активните крила, има риск от поява на повреди на обкова, когато той е некачествен. В такива моменти се прави реглаж, който обикновено дава добри резултати, но понякога се налага смяна на целия обков, с по-надежден и функционален механизъм.

https://alfa.np-plast.com/wp-content/uploads/2023/05/regulirane-na-obkov-4.png
https://alfa.np-plast.com/wp-content/uploads/2023/05/regulirane-na-obkov-3.png

Според вида на вашият обков може да се пригоди и допълнителен двоен механизъм. Естествено, NP Plast дава гаранция при смяна на обков, за да сте сигурни, че сте направили инвестиция, която осигурява безпрепятствено отваряне и затваряне на прозорците.

Без никакви съмнения обковът е един от най-важните елементи на дограмата. Ако не бъде поддържан през годините, то той може да Ви разочарова. В случай, че това стане решението се крие в ремонт на дограмата или подмяна на хардуера. Ето защо работим изключително, за да подобрим функционалността на прозорците Ви предлагайки висококачествени механизми.

Цената за смяна на обкова зависи от това какви ще бъдат функциите му. Вие решавате, дали искате подмяна с едноосов, двуосов или секюрити обков, така че сумата се определя от конкретните Ви нужди и изисквания. NP Plast се старае да предостави най-добрите услуги на достъпни цени, за които може да се информирате тук в сайта ни.

Ако е дошло време за смяна на обков, то пишете на нашата електронна поща или позвънете на телефоните ни. Ние ще реагираме бързо и адекватно, за да възстановим лесната работа с прозорците и механизмите. За нас клиентите са от най-голямо значение и няма да Ви изневерим.

Смяна на стъклопакет на pvc дограма

NP Plast предлага различни възможности за ремонт на дограма, за да подобри или върне добрата функционалност на прозорците. Една от тях е смяна на стъклопакет.

Стъклопакетът е много важна част от дограмата, тъй като той заема  ~ 80 % от общата площ на прозореца Ви. От него зависи по-добрата енергийна ефективност, и в същото време шумоизолацията, която предотвратява нахлуването на неприятните шумове от големия град.

Ето накратко характеристиките на най-разпространените стъкла:

К-стъкло

Характерно за нискомисионното /К-стъкло/ е това, че то пропуска повече слънчева топлина отвън навътре, отколкото отвътре навън. За зимата това негово качество е много полезно, защото позволява в помещението да се задържи повече топлина. За лятото обаче то се оказа недостатък – получава се един вид парников ефект – в помещението се задържа повече топлина. С други думи необходима е повече енергия за неутрализиране на топлината и за охлаждане на помещението.

4S стъкло 

При новото нискоенергийно или енерджи стъкло неблагоприятният ефект от пропускането на повече топлина навътре е избегнат. Стъклото „функционира“ еднакво добре в двете посоки, през всички сезони. Оттам и наименованието – всесезонно, 4 сезона и пр. Подобно на нискоемисионното стъкло, нискоенергийното /енерджи / стъкло също има метализирано покритие от едната страна. Представлява по-нататъшно развитие на нискоемисионното или К-стъкло, с по-добри показатели, особено през лятото.

https://alfa.np-plast.com/wp-content/uploads/2023/05/smqna-na-staklopaket-2.png

ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ!office@np-plast.com

РАБОТНО ВРЕМЕ
Пон - Пет - 8:30 - 17.30
Съб - Нед - ЗАТВОРЕНО
АДРЕС
гр. София
ул. I-ва Българска Армия 11
CALL CENTAR
0879 055 878
0878 488 679
NP Plast © 2024 All Right Reserved
Всички изображения са илюстративни.